SAMEN TOEPASSEN VAN WARMTE

Past het ook bij mij?

Wij maken graag inzichtelijk op welke manier u kunt deelnemen aan de regionale energiekringloop. Vraag vrijblijvend naar een doorrekening op maat. We zetten de voordelen van diverse mogelijkheden voor u op een rij. Bent u ook producent van houtige biomassa? We helpen u om uw eigen gesloten lokale energie kringloop verder vorm te geven.

Alles is mogelijk!

Met Biomassa Fryslân bent u verzekerd van voordelige, duurzame warmte. Daarvoor hoeft u niets te doen, maar dat mag natuurlijk wel. Kiest u voor volledig ontzorgd worden, of wilt u bepaalde zaken liever zelf regelen? Het kan allemaal. Wilt u een zorgeloze duurzame energievoorziening in huis halen? Wij kunnen alles voor u regelen, vanaf de financiering, tot aan de exploitatie. Regelt u bepaalde zaken liever zelf, dan stemmen we dat graag met u af.

En hoe gaan we verder?

We ontwerpen de complete energiecentrale die optimaal past bij uw situatie. We voorzien niet alleen in de financiering, maar ook in alle operationele activiteiten. Dat zijn zaken zoals de aanvoer van brandstof, of de arbeid ten behoeve van onderhoud en (kwaliteits-)controle. We werken daarvoor samen met regionale leveranciers van goederen en diensten.

Deel deze pagina