ZELF OPWEKKEN

Maatschappelijk verantwoord

Met een biomassa-installatie van Biomassa Fryslân beschikt u over een zeer efficiënte en duurzame energiecentrale. Deze is volledig afgestemd op uw energiebehoefte en wordt mogelijk gemaakt door de kracht van de eigen regio. Het zelf opwekken van circulaire energie is een maatschappelijk verantwoorde aanvulling op elke bedrijfsvoering. Wij helpen u graag om de energieprestaties van uw organisatie verder te verbeteren en om uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

Alles onder controle

De installatie werkt volledig autonoom en communiceert digitaal met ons door middel van diverse sensoren. Zo weten we bijvoorbeeld op ieder moment hoeveel brandstof voorradig is en leveren wij op het juiste tijdstip een nieuwe voorraad aan. Ook monitoren we de overige technische aspecten en voeren we controle en onderhoud uit, zodat u zich met andere zaken kan bezighouden.

Duidelijkheid en zekerheid

Wij leveren duurzame energie op maat. Hierbij staan uw wensen centraal. Wij kunnen u hierin geheel of gedeeltelijk ontzorgen. Wij stellen u in staat om uw bedrijfsvoering te verduurzamen én te besparen op uw energierekening. Dat is zelfs mogelijk zonder dat u daarvoor investeert. Ons energietarief is gebaseerd op de hoeveelheid energie die u afneemt. Zo komt u dus niet voor verrassingen te staan. Wij bieden u ook daarin zekerheid.

Deel deze pagina

Zelf Opwekken

Bekijk deze video over de toepassing van duurzame biomassa bij het zwembad in Franeker.